Liittyminen jäseneksi

Ketkä voivat liittyä kotiseutuyhdistykseemme?

Kerava-seura ry:hyn ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat olla mukana kotiseututyössä tai tukemassa sitä. Yhdistyksen toimintaan voi osallistua löysemmin ja tiiviimmin omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, tietysti toivomme aktiivisuutta ja aloitteita toimintaamme nähden. Jäsenyys sopii niin jo kauan paikkakunnalla asuneille kuin vasta muuttaneille, jotka näin saavat hyvän väylän uuden kotipaikkansa asioihin ja ihmisiin. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa.

Seuran toiminta monipuolista. Tiedotamme toiminnastamme jäsenille jäsenkirjeillä ja paikallisten lehtien kautta. Seuralla on myös Facebook-sivut, joihin voi liittyä.

Jos sinulla on mahdollisuus ottaa vastaan jäsenkirjeemme sähköisessä muodossa, voit ilmoittaa siitä meille: seppo.vettenranta@hotmail.fi.

Liittyminen seuraan tapahtuu helposti: joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai ottamalla yhteys johtokunnan jäseniin.

Laita viestilaatikkoon myös yhteystietosi: osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (kerro samalla, voitko ottaa vastaan seuran lähettämää materiaalia, kuten jäsenkirjeet, sähköisessä muodossa).

Tervetuloa jäseneksi!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Jäsenmaksureklamaatiot, osoitteenmuutokset, jäsenyyden peruutus ja muut jäsenasiat: seppo.vettenranta@hotmail.fi, 040 824 5237.